четвер, 2 березня 2017 р.

Зчого почати (прикраси, декор)

Для декорування в скрапбукінгу використовується все, що є під рукою. Саме в декоруванні може розгулятися ваша фантазія. Тут можна використати квіточки,стрічки, висічки, чипборди, теги, камінці, перлинки, гудзики, блисткітки, фішки, кліпси, люверси, брадси, кружево, шнурки, наліпки, різноманітні фарби, спреї.
Дивлячись на те, що елементів для декору є неймовірно багато - не варто їх "ліпити" всі і одразу. Вам потрібно вибудувати композицію. Для початківців лінії краще вибудовувати по горизонталі, вертикалі, діагоналі, у вигляді квадрату або по колу. У композиції намагайтеся додавати об’ємні форми деталей і елементів. Матеріал краще теж урізноманітнити. Можна прикрашати стрічками, тасьмою, соломою, дерев’яними або пластиковими об’єктами. Таким способом ви урізноманітните свою роботу.
Пам'ятайте, що Дрібні деталі виглядають неакуратно і непривабливо. Щоб уникнути цього, необхідно більше тренуватися, вивчати роботи більше досвідчених фахівців в цьому захопленні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

LOVE

Привіт! На календарі досі зима, а на вулиці сонечко і весняний настрій, що надихає на романтику. Саме цей настрій я передала у своїй листів...